Sunday, August 24, 2008

It's all coming back...

Perhatian!! Ini adalah segmen luahan hatiku. Nak baca teruskan, taknak baca silalah tutup n3 ni, tiada siapa yg menghalang.
Aku sangkakan yang aku dah moved on tapi sebenarnya aku masih belum dapat lupakan dia lagi sepenuhnya. Aku sangkakan yang aku dah buang semuanya yang berkaitan dengan dia tapi masih ada lagi yang tertinggal. Baru aku perasan yang email dia masih lagi dalam add book aku. Bila aku terpandangkan email dan gambarnya sekali terus hatiku terasa sesuatu. Hatiku terasa pedih kembali..

Memang aku pernah sayangkan dia dulu dan aku memang ikhlas tapi aku tak sangka yang dia akan mempermainkan perasaan dan hatiku ini. Konon, tak permainkan perasaan orang tapi apa yang dah jadi sekarang?? Bukan permainkan perasaan orang ke ni?? Aku pun betapa bodohnya percaya cakap dia bulat2 sedangkan selama ini aku berhati2 dengan lelaki.. Entah kenapa aku boleh cair plak..

Betapa sakitnya dan kecewanya aku bila dia buat aku macam tuh. Aku terasa macam orang bodoh plak. Kononnya sayangkan aku tapi akhirnya melukai hatiku plak. Ni pun nasib baik kitaorang bukan satu ofis lagi dah, kalau tak aku pun tak tau macam mana nak berhadapan dengan dia tiap2 hari. At least kurang sket beban aku nih. Budak2 ofis tak tau apa yang terjadi. Diaorang ingat aku masih lagi ada hubungan dengan dia tapi hakikatnya aku dah lama tak ada kaitan dengan dia lagi. Iyelah, sume gambar, sms, email dia dah pun aku buang.

Baru2 nih dia invite aku untuk join community apa tah. Kalau dulu memang aku join tapi sejak persitiwa yang perit tuh aku terus delete account aku tuh. Berani tul dia invite aku lagi. Terus aku block invitation dia. Ada gak dia kirim salam kat aku, belikan kuih untuk aku.. Tapi aku peliklah, untuk apa?? After all that he has done to me and for what??

Location: at home
Mood: sad
Music: Matahariku by Agnes Monica
Terima kasih sebab sudi membaca n3 ini.
Posted by MZ

8 comments:

  1. Hi! Someone in my Facebook group shared this website with us so I
    came to give it a look. I'm definitely enjoying the information. I'm
    bookmarking and will be tweeting this to my followers!
    Terrific blog and excellent design.

    my blog; plate lunch

    ReplyDelete
  2. Wow that was unusual. I just wrote an really long comment but after I clicked submit
    my comment didn't appear. Grrrr... well I'm not writing all that
    over again. Anyway, just wanted to say superb blog!

    my page; by clicking here - -

    ReplyDelete
  3. I think the admіn of thiѕ ωeb sote is аctuаlly working haгd for his ѕite, sinсe hегe eveгy іnformation is quality bаsed
    ԁata.

    Feеl free to visit my web-ѕite; ԁr booth ()

    ReplyDelete
  4. I'm гeally enjοying the design and layout of your websitе.
    ӏt'ѕ а vеry eaѕy on thе еyes which makes it muсh more enjoyable for me tо come here anԁ visit morе оftеn.
    Dіd you hire out a dеsignеr tο create your
    theme? Great ωork!

    Takе a look at mу blog: whіtetail trоphy huntѕ texаs,
    ,

    ReplyDelete
  5. It's an ama&X7a;ing ρieсе o&X66;
    ωr&X69;ti&X6e;g ԁesi&X67;ned for all thе online vіewers; they will take benefit from it I аm
    suгe.

    Also visit my web-site eye hospital in indіa ()

    ReplyDelete
  6. W&X68;at's up, just wаnted to me&X6e;tion, I lοve&X64; &X74;hіs blog &X70;οst.
    It was funny. Кеeр on posting!

    My wеbsite: Dallas business Phone systems

    ReplyDelete

Strictly no spamming or porn comment or link. Thank you.