Sunday, March 22, 2009

Boys Over Flowers

Sekarang nih tgh syok tgk citer Boys Before Flowers.. Meteor Garden versi Korea.. Mula2 terjebak bila tgk AstroGuide catat citer tu... Yg aku pernah dgr citer Boys Over Flowers, Meteor Garden versi Jepun or Hana Yori Dango, tu yg membuatkan aku eager nak tgk tuh.. Best gak, lagu pun best gak tp malangnya kat Malaysia xde vcd dia lg.. Belum habis lg citer tu kat Korea... Bilalah agaknya nak kuar vcd dia yek?? X sabar nak pergi beli...
Picture googled
P/s: I love all the BBF OST's

Location: at home
Mood: excited
Music: BBF OST

Sedih & sakit hati

Perhatian!! Ini adalah segmen luahan hatiku. Nak baca teruskan, taknak baca silalah tutup n3 ni, tiada siapa yg menghalang.

Aku igtkan aku dah boleh lupakan dia tp aku silap.. Aku masih x boleh lupakan dia.. Terasa sedih bila melihat dia mesra dgn org lain dan x layan aku lagi dah mcm dulu... Ada sekali tu dia tegur aku sbb aku kebetulan beratur depan dia.. Tu jelah sekali, masa lain jgn haraplah.. Walaupun berada dlm lif berdua je.. Sakitnya hati aku... Kenapa dia berubah cepat sgt?? Apa jd dgn sikap ambil berat dia terhadap aku dulu?? Adakah dia cuma berpura2 je ambil berat pasal aku?? Aku bencikan dia tp aku x dpt nak bencikan dia.. Warghh!!

Location: at home
Mood: frustrated
Terima kasih kerana sudi membaca n3 ini.
Posted by MZ