Sunday, April 26, 2009

Pesta Buku Antarabangsa 2009

Minggu ni dah 2x aku pergi Pesta Buku nih.. 1st time hari Isnin lepas, sengaja aku cuti sbb nak elak dari kesesakan org pastu ingatkan x nak pergi lagi dah. Akhirnya aku decide pergi gak hari ni, Ahad, sbb ada lagi yg aku x explore ari tuh.. Ramai n penat giler.. Atleast aku puasla walaupun majalah Rasa Oktober tu xde, huhuhu... Anyway ini memang event tahunan aku x kisahla 1x or 2x aku pergi tapi hakikatnya aku memang akan pergi tiap2 tahun.. 1st time ari tuh aku beli novel sebiji.. Ari ni aku beli paper bag, 3 novel n 1 magazine.. Nasib baik aku beli paper bag, kalo x jenuh aku nak menjinjingnya..

Minggu ni gak aku ader sekali berselisih dgn mamat yg selalu pandang aku tuh.. Kebetulah aku terpandang dia, tapi bila perasan yg dia sedang pandang aku dan aku x berani nak renung lama so aku pun alihkan pandangan aku.. Abis aku kena sakat dgn member aku tuh.. Nak jodohkanla kunun... Aku sebenarnya x sangka yg aku ade peminat hehehe ;P

Location: at home
Mood: calm

No comments:

Post a Comment

Strictly no spamming or porn comment or link. Thank you.