Saturday, May 30, 2009

I'm in love..I think..

Perhatian!! Ini adalah segmen luahan hatiku. Nak baca teruskan, taknak baca silalah tutup n3 ni, tiada siapa yg menghalang.

Kononnya nak main2 je, bkn nak serius sgt dgn dia so aku pun saje2 je layan dia (tah2 dia pun bkn serius sgt pun, takat nak main2 je)... So sama2 main2 n x serius, tapi sejak aku dgr dia cerita pasal dia nak bermain cak2 dgn anak dia, plan nak panggil 'papa' lah aku jd mcm tertarik dgn dia... Agaknya start hari tuh kot aku mula sukakan dia... Benda ni dah lama dah, rasanya seminggu lepas dia start mula sms aku awal bln ni, tapi dia still x tau lg perasaan aku, maybe dia ingat aku suka kat dia.. Iyelah dah hari2 dok usha je, aku pun dok layan dia je... Pastu bila ada org salah nombor nak berkenalan dgn aku Rabu lepas n beria2 nak jumpa dgn aku, baru aku menyedari yg aku mula menyayangi dia... Bkn apa, aku x sukalah kalo org paksa2 nak jumpa pdhal baru je kenal.. Nanti jd apa2 plak, siapa yg susah aku jugak... Org tu beria2 nak jumpa dgn aku, siap nak jumpa parents aku nak minta izinla tapi dia ingat boleh ke?? Dahla x kenal pastu nak ajak kuar plak... Bahaya tul la... Anyway, bila aku dah mula menyayangi dia, aku selalu teringat kat dia, selalu rindukan dia huhuhu...

Aku ingat lg masa aku x serius sgt dgn dia dulu, aku saje je nak mainkan dia, kenakan dia. Konon2 aku menyampah n x kuasa nak lyn dia.. Adelah dlm seminggu lebih aku x pandang muka dia pun bila dia dtg tegur aku (sian dia, jahatnya aku time tu..) Dia cuba nak berbaik2 dgn aku tapi aku cuma ckp dgn member aku (kuat gak la supaya dia dgr sekali) yg aku x lyn buaya darat... Sejak tu dia kerap tanya member aku yg aku ni dah ok ke blum.. Siap pesan lg yg dia masih sygkan aku, dia anggap yg lain tu mcm kawan je... Tah bila tah dia ckp dia sygkan aku tetiba dia kata dia masih sygkan aku... Akhirnya aku pun baikla dgn dia (bukannya betul2 gaduh pun) tapi still marah lg dgn tindakannyalah sbb dia suka menggatal dgn perempuan lain.. Tu sblm gi family day, masa kat family day pun aku mcm ok x ok je layan dia. Time tu aku dah sukakan dia tapi geram gak bila tgk dia menggatal dgn perempuan lain. Tapi aku ok dah, dlm hati x siapa tahu... Bila dia x dtg aku tertanya2 gak nape dia x dtg, rindu gakla huhuhu...

Location: at home
Mood: in love
Music: Kelly Clarkson's mp3
 Terima kasih kerana sudi membaca n3 ini.
Posted by MZ

Saturday, May 23, 2009

Buhsan dalam hati

Perhatian!! Ini adalah segmen luahan hatiku. Nak baca teruskan, taknak baca silalah tutup n3 ni, tiada siapa yg menghalang.

Minggu ni aku jarang jumpa mamat yg minat kat aku tuh (minat ker??).. Apatah lagi member aku citer yg ada org cakap dia tu mcm org x betul je sbb suka sgt senyum kat org.. Mesti sbb org tu pun terkena gak mcm aku... Alamak, x betul ke.. Rejectla... Mau2 dia ada skru yg longgar ke tu yg menyebabkan dia suka senyum kat org lain bila bertembung walaupun x kenal.. Bagus tu memangla bagus tapi... Lantakla..

Minggu ni ada 2 member aku kahwin... Tapi yg aku x sangka tu sorg tu dah nak kahwin sbbnya dia bukanlah termasuk dlm kategori org cun sbb bersaiz xxxl (tapi cute la) tapi dah nak kahwin dah... Aku ni yg bolehla tahan tapi pakwe pun xde apatah lagi calon suami... Uwaaa... Bila nak jumpa seseorg nih?? Xde ke lelaki suka kat aku.. Lelaki yg aku suka semuanya x berminat dgn aku... Kalau ada pun takat suka2 je, main2 je.. Xde ke yg betul2 ikhlas sukakan aku?? Huhuhu... Sedihnya, umur dah meningkat tua tapi masih lagi single and available...

Location: at home
Mood: bored
 Terima kasih kerana sudi membaca n3 ini.
Posted by MZ

Friday, May 1, 2009

Geramnyaaaa...

Perhatian!! Ini adalah segmen luahan hatiku. Nak baca teruskan, taknak baca silalah tutup n3 ni, tiada siapa yg menghalang.

This week dah 3 kali aku selisih dgn admirer aku tuh.. Dan yg paling aku geram sekali bila kami selisih kat pintu masuk ke kafe... Selalunya org akan injak ketepi sbb ada org lain nak lalu depan kita tapi yg aku geramnya dia bleh plak berhenti depan aku n x nak bergerak ketepi or so what.. Aku yg terpaksa ketepi sbb nak bagi dia jalan plak... Dah la dia berhenti betul2 depan aku... Hampeh tul... Member aku sukala nak nyakat aku pasni... Gerammmmmnyaaaaa....!!!!

Location: at home
Mood: annoyed
Terima kasih kerana sudi membaca n3 ini.
Posted by MZ