Saturday, May 23, 2009

Buhsan dalam hati

Perhatian!! Ini adalah segmen luahan hatiku. Nak baca teruskan, taknak baca silalah tutup n3 ni, tiada siapa yg menghalang.

Minggu ni aku jarang jumpa mamat yg minat kat aku tuh (minat ker??).. Apatah lagi member aku citer yg ada org cakap dia tu mcm org x betul je sbb suka sgt senyum kat org.. Mesti sbb org tu pun terkena gak mcm aku... Alamak, x betul ke.. Rejectla... Mau2 dia ada skru yg longgar ke tu yg menyebabkan dia suka senyum kat org lain bila bertembung walaupun x kenal.. Bagus tu memangla bagus tapi... Lantakla..

Minggu ni ada 2 member aku kahwin... Tapi yg aku x sangka tu sorg tu dah nak kahwin sbbnya dia bukanlah termasuk dlm kategori org cun sbb bersaiz xxxl (tapi cute la) tapi dah nak kahwin dah... Aku ni yg bolehla tahan tapi pakwe pun xde apatah lagi calon suami... Uwaaa... Bila nak jumpa seseorg nih?? Xde ke lelaki suka kat aku.. Lelaki yg aku suka semuanya x berminat dgn aku... Kalau ada pun takat suka2 je, main2 je.. Xde ke yg betul2 ikhlas sukakan aku?? Huhuhu... Sedihnya, umur dah meningkat tua tapi masih lagi single and available...

Location: at home
Mood: bored
 Terima kasih kerana sudi membaca n3 ini.
Posted by MZ

No comments:

Post a Comment

Strictly no spamming or porn comment or link. Thank you.