Sunday, June 21, 2009

Segalanya telah berakhir..

Perhatian!! Ini adalah segmen luahan hatiku. Nak baca teruskan, taknak baca silalah tutup n3 ni, tiada siapa yg menghalang.

Walaupun aku berkawan dgnnya tapi kenapa cemburu masih hinggap di hati ini?? Walaupun dia sering ungkapkan syg, mahukan aku dan sukar untukku mempercayainya tetapi mengapa aku masih lagi terluka?? Walaupun aku sudah tahu kebenarannya tetapi mengapa aku masih ingin menerimanya??

Aku selalu cakap kat dia siapalah aku ini, xde siapa yg nak or syg kat aku.. Dia mesti cakap yg dia sayang kat aku dan kalau xde org nak kat aku kiranya dia nakla.. Susah aku nak percaya walaupun dia selalu jwb macam tu walaupun aku bertanya soalan yg sama berulang kali.. Tapi aku memang susahla nak percaya kebykkan cakap dia tu.. Entahla, aku pun x sure kenapa padahal aku sayangkan dia.. Bila aku tahu dlm masa yg sama dia berminat dgn org lain, aku rasa pedih sgt hati ini... Tapi bila aku cuba nak lupakan dia, dia seolah2 mcm tahu je nak sejukkan hatiku ini.. Maybe sbb tu aku masih teruskannya dan lupakan apa yg telah terjadi... Tapi masalahnya perkara tu berulang lagi... Dan sekarang ia semakin jelas dan nyata tapi dia masih lagi berpura2 seolah tiada apa2 yg berlaku dan spt itu semua x penting pun bagi dia.. Tapi aku semakin terluka, dan ia semakin parah... Patutla dia dah x sms/call aku lagi... Kalau x dia mesti nak bermanja2 dgn aku ker... Aku x tau samada dia mmg bz or sibuk layan bdk perempuan tu ker... Semua org dah tahu psl mereka dan bdk perempuan tu pun mcm nak mengiyakan semua tu cuma malu2 lagila... Tapi xde siapa tahu psl aku ini... Sekarang ni aku rasa mcm diperbodohkan,dipermainkan.. Semua tu hanyalah lakonan semata2... Aku mmg sucks with guys agaknya, sbb tu lah kot aku selalu fail dlm part nak bercinta nih... Memang aku sygkan dia tapi aku x tahu samada aku boleh teruskan lagi atau x semua nih..

Location: at home
Mood: sad
Music: Kerana by Erra Fazira
 Terima kasih kerana sudi membaca n3 ini.
Posted by MZ