Monday, August 31, 2009

Cinta Ini Membunuhku pt. 2

Baru2 ni dia ada hubungi aku lagi.. Aku x layan satu pun... Aku tahu kalo aku check email dia mesti online(kdg2 la) tapi entah kenapa aku online gak chat aku tuh... Pastu bila dia tegur baru tau aku x boleh... Aku belum bersedia utk berhadapan dgn dia lagi... Maupun bertegur sapa dgn dia... Hatiku akan terasa sakit kembali... Aku menjadi sebak & sedih semula... Hampir setahun lebih dia x hubungi aku n aku dah mula biasakan diri tanpa kehadirannya tiba2 dia muncul kembali... Utk apa?? Utk menambahkan pedih luka lama?? Dia kata dia mintak maaf.. Dia mintak berilah dia peluang utk mintak maaf... Aku x sure dia nak mintak maaf utk apa... Adakah utk segala yg dia pernah buat kat aku dulu or utk x pernah hubungi aku selama setahun lebih?? Kali terakhir aku jumpa dia setahun yg lepas dia mana ada dtg jumpa aku ke apa, tegur apatah lagi.. Sekarang dia baru sibuk2 nak tegur aku... Aku rasa kalo dia x cari aku or x tegur aku langsung pun aku x kisah.. Lagi bagus.. X lah menyeksa diri aku nih... Aku pun pelikla... Aku tahu yg dia cari aku tapi aku masih lagi menjurus ke arah itu(membiarkan dia jumpa aku)... Sepatutnya aku terus sembunyi dan berdiam diri ke tapi aku still meng'expose' diri ini kpdnya.. Hati ini benar2 nak berhadapan dgn dia tapi aku tahu yg aku belum mampu nak berhadapan dgn dia, belum bersedia lagi... Apa kena dgn aku tah...

Location: at home
Mood: confused
Posted by MZ

No comments:

Post a Comment

Strictly no spamming or porn comment or link. Thank you.