Sunday, September 13, 2009

Buka Puasa@Maju Junction Foodcourt

Semalam aku berbuka kat luar, sebab dah janji nak jumpa member lama aku... Iyelah dia dah nak kahwin x lama lagi, kalau nak gi kenduri dia nanti belum tentu aku dapat gi ke tak so aku bagi adiah siap2... Dah alang2 tu kitaorg berbuka sama2 lah... Alah bukak kat foodcourt Maju Junction Mall jer... Nak gi makan kat Sogo for sure ramai orang punya... Itu pun nasib baik ada tempat kosong lagi, kalo tak nganga jelah... Makan pun simple2 jer... Aku selalu citer masalah aku kat member aku nih, termasuklah pasal kisah cinta yang menyakitkan tuh... Dia memang tahulah semuanya... Even dia pun cakap jangan layan orang tu, biarkan dia jer... Hmmm... Dah nak kahwin dah member aku sorang nih... Nampaknya tinggal aku jelah yang belum berpunya lagi... huhuhu

Aku telah berjaya membeli ebook yang aku nanti2kan iaitu "Panduan Cinta Untuk Wanita" dan "101 Cara Mencari Cinta"...Huahuahua sukernya!!!

Location: Maju Junction
Mood: hungry

No comments:

Post a Comment

Strictly no spamming or porn comment or link. Thank you.