Wednesday, September 2, 2009

Sepatutnya..

Perhatian!! Ini adalah segmen luahan hatiku. Nak baca teruskan, taknak baca silalah tutup n3 ni, tiada siapa yg menghalang.

Memang aku sengaja online ym aku mlm ni.. Aku nak tau apa yg dia nak ckp kat aku.. Kalo x aku akan terus tertanya2 so dgn keberanian yg ada aku pun tunggula sampai dia tegur aku... Ingatkan x nak online lg dah sekali dlm 10 lebih dia tegur.. Aku masih lg berdiam diri... Dia tanya aku marah lg ker... Dia mintak maaf atas segalanya.. Tapi aku still x ckp apa2 pun... Dan akhirnya...dia mmg sengaja nak sakitkan hati aku nih... Dia kata kalo aku x nak kawan dgn dia lg dah, fine... Dia dah x nak jumpa aku lg dah lps ni... Nak marah2 plak.. Sepatutnya aku yg patut marah.. Yg aku marah bila dia kata dia x nak jumpa dgn aku lg dah n kata "..damn it.." kat aku... Siapa yg x nak kawan dgn siapa sblm nih??!! Siapa yg dtg cari siapa skrg nih??!! Siapa yg patut marah setelah apa yg telah berlaku setahun yg lepas hah??!! Siapa???!!! Cuba bgtau aku siapa!!!

Location: at home
Mood: annoyed
 Terima kasih kerana sudi membaca n3 ini.
Posted by MZ

No comments:

Post a Comment

Strictly no spamming or porn comment or link. Thank you.