Sunday, January 24, 2010

Akhirnya aku beli gak


Semalam pergi MPH Midvalley... Bukan apa tapi nak cari gak Diari Cinta tuh... Bulan lepas jumpa kat MPH Alamanda and Alpha Angle but dunno why I didn't buy it even though love at first sight... Tu lah, lain kali terus beli je... Bila dah x jumpa baru nak nyesal... And what a relief, I found it at MPH Midvalley... So happy yet so excited... Diari tu kind of attractive la... Tambahan plak Diari Cinta (masih lagi mencari cinta) plak... I just feel like that I have to buy it... My instinct keep saying that this year will be my lucky year (dalam cinta la..) so that's why la I must beli this diary... Alhamdulillah, dapat gak apa yg aku cari... Harganya RM13.90. Okaylah... Cannot wait to write in it... Ada bykla kata2 cinta dlm nih.. One of my favourite is "Jika kita mahu belajar untuk mencintai, pertama kita harus belajar untuk memaafkan dan melupakan masa lalu yang buruk serta kedukaan hati kita. Mencintai bererti melepaskan rasa takut, curiga dan ego." Itulah what I'm trying to do, forget the past... Tapi mampukah aku untuk melepaskan masa silam yg menyakitkan tu??

Location: at home
Mood: excited

Friday, January 1, 2010

Happy 2010!!

Pejam celik dah masuk tahun baru dah... Nak buat azam baru rasanya azam yg sebelum2 nih masih x tertunai lagi so... Biar jelah yek... Tapi yg pasti, tahun ni aku dapat rasakan ada sesuatu yg berbeza... Ada sesuatu yg menarik akan berlaku tahun ni... Gerak hati aku mengatakan aku akan menemui cinta yg dicari2 selama ni... Aku pun x tau kenapa, maybe sbb aku dah minat kat mamat tu kot... Iyelah bukan selalu dpt jumpa org minat kat kita nak2 org mcm aku nih yg x ramai peminat... Huhuhu... So I wanna give it a try... Manelah tau mungkin dialah org aku cari2 selama ni kan.... Masa aku jln2 kat MPH Alamanda aku jumpa 1 diari nih... Diari Cinta namanya... Diari yg ada kata2 cinta... Aku dah terpikat tapi x tau kenapa aku x beli... Pastu jumpa lagi kat MPH Alpha Angle tapi x beli gak... Pelikla aku nih... Itu satu, sejak 2 menjak nih aku asik dgr lagu SS501... 1st time aku tgk mv diaorg aku jd mcm tertarik plak... Best apa lagu diaorg... Nih x bleh jd nih... Kena cari cd diaorg nih... Dah addicted dah... Nak gi cari merchandise diaorg lah... Huhuhu...

Location: at home
Mood: excited
Music: SS501 mv's