Sunday, February 21, 2010

Jalan2 beli barang...

Semalam pergi The Curve kat Mutiara Damansara tuh... Temankan my sister je... Tak pernah sampai pun kat The Curve kecuali Ikea... So ini kiranya first time laa.. Naik lrt ke Kelana Jaya, stesen terakhir sekali, pastu naik shuttle bus ke The Curve... Jauh gak perjalananku nak ke sana... huhuhu...

Sebenarnya tak plan pun nak beli apa2 tapi terbeli jugak... Ada satu kedai ni nama Daiso ke apa tah, dan ia ada banyak barang dalam kedai tu. Pastu semuanya berharga RM5 sahaja!! Kebetulan plak ada barang yang aku minat nak kumpul iaitu aksessori untuk bento... Sukernya... Sebenarnya dah lama nak try buat bento nih tapi xde idea... Pengaruh adikku la nih... Anyway, seharian berjalan kat sana.. E@Curve, Ikano.. Balik around 5pm.. Tapi mmg best la..


Location: at home
Mood: excited

No comments:

Post a Comment

Strictly no spamming or porn comment or link. Thank you.