Monday, February 1, 2010

Jalan2 @ Times Square

Semalam kuar dgn ofismate.. Kitaorg dah lama plan nak kuar sama tapi asik x jadi je so kali ni jadilah nampaknya... Kitaorg jln2 kat Times Square... Janji jumpa kat KL Sentral pastu naik monorel ke sana.. Kononnya nak tgk wayangla, citer Adnan Sempit... Dah book awal2 dah... Tapi sampai lambat sket je... Sempat lagi pun nak amik tiket aper... Cuma org yg jaga kaunter tu je kerek sket... Siap pesan lain kali dtg awal sket... Aku pernah lambat amik tiket kat KLCC dulu tapi xde plak org tu cakap mcm tu tapi kat TS nie.. Hampeh.. Tapi dapat gakla amik tiketnya... Pastu kitaorg gi jenjalan jap... Tak lama pastu baru masuk GSC... Nak cari seat plak payah... Mane x nya, cari dlm gelap manelah nampak... Bile dah jumpa plak salah no. seat... Ofismate aku tulah... Dia kata dok je dulu... Aku risau kot2 la kalo tuannya dtg nak dok tempat tu... Memang betul pun... Tuan asalnya dah dtg nak claim tempat tu... Ofismate aku tu pun ape lagi, terus blah... Dahla beli air pun aku tertumpah kat situ... Nasib baik popcorn ade lagi :-( Tapi tgh2 tgk citer tu aku terfikir... Mesti best kalo aku ni tgh tgk wayang dgn dia... Bilalah nak merasa perasaan tu?? Kelakar gakla citer tu...

Balik plak gi Petaling Street... Aku nak gak cari cd SS501dgn BOF The Making tu... Memandangkan SM Plaza tu dah tutup terpaksala cari kat PS... Aku cuma jumpa vcd BOF tapi aku jumpa vcd SS501 yg lain... Cari yg lain jumpa yg lain... Agaknya x sampai M'sia lagi kot... Nasib baik arini cuti... Penat tul ari nih...

Location: at home
Mood: exhausted

No comments:

Post a Comment

Strictly no spamming or porn comment or link. Thank you.