Thursday, November 25, 2010

Akhirnya...

Perhatian!! Ini adalah segmen luahan hatiku. Nak baca teruskan, taknak baca silalah tutup n3 ni, tiada siapa yg menghalang.

Dapat gak aku keje lain..Akhirnya aku akan berhenti dari ofis lama nih...Org tu call aku pagi tanya aku still nak keje kat situ ke...Aku pun terus setuju jelah..Dia tanya bile bleh start, aku ckpla 1hb...Yess...Mcm x percaya je aku nak berhenti dah...Kebetulan 'dia' pun sama gak berhenti dgn aku...Alaaa lepas ni aku x dpt la jumpa dia lagi...Tapi gaya dia mcm x berminat pun dgn aku...-sigh- Entahla...Aku pun konfius gak dgn signal dia sebenarnya...Sekejap mcm berminat sekejap mcm x berminat...Entahlah...Aku pun mcm dah give up je dgn dia ni...Kawan aku pun ckp dia nih slow la...Kalau ade jodoh adelah, kalau xde nak buat camner kan...Mcm x nak je berhenti tapi kontrak dah nak abis dah...Kalau sambung pun takat nak tutup akaun je...Balance kan stastistik yg x berapa nak betul tuh...huhuhu...Sedih rasanya nak tinggalkan sumer ni tapi apakan daya...
Terima kasih kerana sudi membaca n3 ini.
Posted by MZ

No comments:

Post a Comment

Strictly no spamming or porn comment or link. Thank you.