Friday, December 31, 2010

Happy New Year 2011

Hari ni cuti sebab hari Selasa lepas Malaysia main bola dan menang. Aku tgk la sekejap2. Pada mulanya aku tak tahu menahu pasal cuti nih. Aku dpt tahu pun dari fb. Sumenya kata syoknya cuti. Aku try la cari dlm paper, tak pulak jumpa. Pastu adik aku sms kata Jumaat cuti siap bagi gambar paper The Sun. So kiranya Jumaat cutilah, PM yg bagi.. Baru je berharap cepatla hari Jumaat supaya boleh cuti. Tapi sekarang tak payah tunggu sebab Jumaat dah cuti. Horey!! Tahniah team Malaysia sebab menang lawan bola dgn Indonesia. Macam2 berita yg kuar tapi dah menang kan...

Well, tak lama lagi dah nak masuk 2011. Tapi aku still mcm ni gak. Masa awal tahu dulu aku pernah cakap yg aku akan jumpa cinta hatiku tahun ini. Well. itulah kata hatiku. Tapi... betul ke ini yg dinamakan cinta??Kalau inilah yg dinamakan cinta so memang betullah aku dah ketemunya, tapi kalau bukan kiranya gerak hatiku silaplah. So yg mana satu sebenarnya?? Konfiusla aku. Anyway, selamat tinggal 2010 and welcome 2011.

Location: at home
Mood: sad

2 comments:

  1. Hi there I am so grateful I found your weblog, I really
    found you by mistake, while I was searching
    on Askjeeve for something else, Anyways I am here now and would just like to say thanks
    for a tremendous post and a all round thrilling blog (I also love the theme/design), I don’t have time to read
    through it all at the moment but I have bookmarked it and
    also added your RSS feeds, so when I have time I will be
    back to read a great deal more, Please do keep up the
    great jo.
    My website ; http://bricosaure.Com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks for the compliment. I'm happy when people enjoyed my blog although it's just a simple and maybe boring to others. I hope that you will keep following my blog. Thanks again.

      Delete

Strictly no spamming or porn comment or link. Thank you.