Saturday, January 15, 2011

Backstreet Boys


Aku mmg minat group ni.. Dah lama la gak.. Dari zaman sekolah2 dulu.. Adelah gak beli album dia 1-2.. Backstreet's Back dgn The Hits-Chapter One... Masa awal2 tu x mampu nak beli cd so beli kaset je.. Yg 2nd one tu mula2 beli kaset... Pastu entah mcm mana, agaknya tgh jenjalan kot sekali terjumpa CD nya plak... Kalo beli CD dpt VCD muzik video dia sekali... Tu yg membuatkan aku beli CD nya plak... Mmg suka lah album dia tu... Tapi sekarang cuma tinggal CD je.. VCD dia dah hilang... Tah mana tah aku letak.. Ke siapa tah pinjam pastu tak reti pulang balik.. Buat harta sendiri kot... Tp aku mmg suka VCD tu... Rugi tul lah.. Dahla mahal (time beli dululah)... Yg kaset plak kena pakai kaset player nak dgr... Nak beli CD x mampu so ingat nak carilah... Tu pun kalo ada lg lah CD nya... Kalo tak dgr kat dlm tenet jelah... Lagu dia tu pun best2 gak.. Nak2 yg part cakap2 tuh.. Ada siapa nak bg kat aku ke CD Backstreet's Boys tu??

No comments:

Post a Comment

Strictly no spamming or porn comment or link. Thank you.