Saturday, January 15, 2011

Backstreet Boys


Picture googled
Picture googled
Aku mmg minat group ni.. Dah lama la gak.. Dari zaman sekolah2 dulu.. Adelah gak beli album die 1-2.. Backstreet's Back dgn The Hits-Chapter One... Masa awal2 tu x mampu nak beli cd so beli kaset je.. Yg 2nd one tu mula2 beli kaset... Pastu entah mcm mana, agaknya tgh jenjalan kot sekali terjumpa CD nya plak... Kalo beli CD dpt VCD muzik video die sekali... Tu yg membuatkan aku beli CD nya plak... Mmg suka lah album die tu... Tapi sekarang cuma tinggal CD je.. VCD die dah ilang... Tah mana tah aku letak.. Ke sape tah pinjam pastu x reti pulang balik.. Buat harta sendiri kot... Tp aku mmg suka VCD tu... Rugi tul lah.. Dahla maha (time beli dululah)... Yg kaset plak kena pakai kaset player nak dgr... Nak beli CD x mampu so ingat nak carilah... Tu pun kalo ada lg lah CD nya... Kalo x dgr kat dlm tenet jelah... Lagu die tu pun best2 gak.. Nak2 yg part cakap2 tuh.. Ade sape2 nak bg kat aku ke CD Backstreet's Back tu??

No comments:

Post a Comment

Strictly no spamming or porn comment or link. Thank you.