Thursday, January 20, 2011

Bento Tools

 
Hari Isnin lepas aku ada order beberapa tools dari BentoCraft. Tengahari semalam baru sampai. Memang cepatla. Masa sampai tu aku ada kat ofis so tak sabarla nak balik dan tengok barangnya. Esok plak cuti, seronok la. Dah lama plan nak beli cuma tak terbeli je so skarang dah beli dah. Yg sebelah atas tu adalah few picks dgn 2-tier bento box dan sausage shaper dgn nori puncher. Sebelah bawah plak adalah tamagoyaki pan. Ingatkan plastik tapi bukan sebab benda tu berat gak. Sausage shaper tu dah try dah, ada yg jadi ada yg tak berapa nak jadila...

No comments:

Post a Comment

Strictly no spamming or porn comment or link. Thank you.