Sunday, January 23, 2011

Daiso again!!

Semalam pergi Curve semata2 nak melawat Daiso, lagipun dah lama tak ke sana. Tujuannya nak beli tools untuk bento (ceh macam rajin buat) mana tahu boleh dapat harga murah dari online. Adalah beberapa tools yang aku beli, tu pun sebab tak banyak pilihan sangat. Tak tahlah samada dah habis or memang takde lagi kat Daiso. Anyway, dah beli dah pun... (^_^)

No comments:

Post a Comment

Strictly no spamming or porn comment or link. Thank you.