Tuesday, March 8, 2011

Jalan2 sampai penat

Semalam aku pergi ke One Utama. Dah lama x pergi, saje je nak jenjalan kat sana. Sesat jap sebab tempatnya punyalah besar tapi nasib baik jumpa jalan pulang. Hehehe... Kononya nak cari cd yg aku nak sgt tu tapi tak jumpa gak.. Memang dah xde kot. Tapi aku beli cd lainla plak. DVD SS501 Five Men Five Years. Huhuhu... Tapi yang pasti, for the first time and finally, aku telah berjaya membeli sandwich kat Subway... Sebelum ni mana pernah beli, selalu tengok adik aku makan je. Disebabkan dia dah bagitau mcm mana nak order ari Sabtu lepas, so aku pun try lah... Dan aku telah berjaya membelinya. Hua hua hua... Lepas ni dah tau dah mcm mana nak order yek. Dalam jalan2 kat 1U sempat gak aku meninjau kat Daiso. Aku beli gel pad utk kasut, cd's organizer dgn sepeket cute pick.

Posted by MZ

No comments:

Post a Comment

Strictly no spamming or porn comment or link. Thank you.