Sunday, March 6, 2011

Roti poket

Semalam aku try la buat roti poket mcm kat blog Dari Dapur Madiha dan ada kat beberapa blog lain. Oklah gak. Tapi intinya aku pakai nuget ayam dgn nuget lembu. Nak menghabiskan nuget lembu tu sebenarnya sebab x berapa nak best (lagi best nuget ayam) tapi bukan abis pun, ada lagi nuget tu. Daun salad aku pakai sket je sbb tinggal sket je. Ingatkan nak letak tomato tapi xde so gunalah apa yang ada. Kebetulan plak cheese cream aritu ada lebih lagi. Pastu aku tambah garlic powder. Saje je. Hehehe... Belah petang plak adik aku ajak gi The Curve. Alah x jalan mana2 pun takat pegi Daiso je (lagi??!!). Aku pun carilah apa yg patut. Aku beli air freshner, rak buku, fancy tape (tape bercorak tiada dlm gmbr), dgn utensils for bento-ing.

No comments:

Post a Comment

Strictly no spamming or porn comment or link. Thank you.