Monday, April 4, 2011

Kisah semalam...

Picture (googled) from Eve's Diary
Ptg semalam tgk rancangan Safiyya kat tv9. Ada citer pasal macarons. Aku pun baru gak tau pasal benda nih tahun nie.. Tgk mcm cute je. Org kata sedap, ada gak yg kata x sedap tp.. aku teringin nak try makan. Tahu gak kedai kat 1U tu cuma x sempat nak singgah je. Org kata kat situ pun sedap gak. Tgkla kalau sempat gi sana lagi maybe aku akan singgah.


Mlm semalam gak ada ABPH dimana Sam Shaheizy jadi pemenang Anugerah Bintang Popular 2010. Tak sangka gak dia menang tapi oklah gak, boleh diterima. Apa2 pun tahniah kpd yg menang.

No comments:

Post a Comment

Strictly no spamming or porn comment or link. Thank you.