Monday, April 18, 2011

Notebook ku...

Hari Jumaat lepas aku pergi jalan2 lagi, seorang diri (biasala..) Sebenarnya aku tak puas hati hari Jumaat sebelumnya. Ada satu buku nie, cute gak la.. Kulit depannya gambar teddy bear, sesuai sgt kalo nak buat diari sbb kat dalamnya ada ruangan2 yg sesuai utk diari laa... Pastu ada satu buku ni, kulit depannya gambar alat2 kat dapur, sesuai nak buat buku resepi aku :P.. Sebab aku takde buku resepi khusus, so kebanyakan resepi yang aku salin kat merata2 tempat. So kalo ada buku ni at least taklah berterabur resepi aku... Konon macam banyak... Memang dah berkenan dah tapi masalahnya, aku tak beli time tu. So aku nekad nak beli gak, tu yang aku pergi cari balik buku tuh. Nasib baik ada lagi kalo tak mau nyesal tak sudah... Sempat gak aku beli Subway. Mentang2 dah reti, asik beli jelah... Alah baru 3x je...
RM18.90
RM 8.90 each
Oh ye, aku baru dapat tahu yang Pesta Buku Antarabangsa bernula pada 22hb sampai 1hb nanti. Aku mesti pergi punyala sebab tiap2 tahun aku pergi so tahun nie mesti tak miss punya. Suka apa jalan2 tengok pesta buku nie..

Posted by MZ

No comments:

Post a Comment

Strictly no spamming or porn comment or link. Thank you.