Sunday, April 3, 2011

Tweet tweet!!

Semalam dengan rasminya aku telah mendaftar akaun twitter dan kini aku sudah mempunyai twitter. Yippie. Bukan apa, aku dengar kalau ada twitter nie boleh menambahkan traffic kat blog (ada ke org nak dtg blog aku nih) so trylah mana tau kan. Huhuhu... Tak lama lagi both my parents akan berpindah ke Kelantan sbb ayah aku kena transfer ke sana. So my mom ikut sekalila. Maknanya nanti tinggal aku dgn adik2 aku jelah kat rumah. Mesti rasa pelik sbb dah biasa tinggal dgn parents tetiba tinggal kami adik beradik je. Mesti mcm sunyi sket. Entah mcm mana agaknya nanti yek... Ayah aku akan pindah dlm hujung bulan ni. Minggu depan kitaorg nak pegi survey rumah kat sana plak. Entahla... Sedih ker??

No comments:

Post a Comment

Strictly no spamming or porn comment or link. Thank you.