Friday, May 6, 2011

Hari ini, semalam, kelmarin dan ...

Barulah free hari ni sbb beberapa hari yg lepas agak bz sket dgn shooping brg2 keperluan.. Iyelah semenjak aku tinggal dgn adik2 ku sahaja so kenalah pegi beli brg sket... Kalo x nanti xde benda nak makan plak kan... So since parents aku xde so aku kini telah bergelar suri rumah sepenuh masa... Kemas rumah, siram pokok, bagi makan kucing, bersihkan pasir kucing, masak dan byk lagilah... Entah mcm mana agaknya lepas ni.. Adakah aku mampu bertahan utk beberapa tahun lagi?? Iyelah dgn kucing 6 ekor tuh... Oh ya, pagi tadi sempatla tgk PM kat tv. PM masuk Hot.fm harini tapi bleh ditonton kat tv... Dah sibuk2 psl PM nak dtg Hot.fm so tgk jelah...

Oh ya, haritu aku x jadi nak pergi PWTC kan?? So akhirnya aku pergi gak pada 1hb lepas... Memang ramai orangla... Biasalah last day pastu cuti plak tuh lagilah ramai... Aku dpt gak mintak autograf Ramlee Awang Mursyid. Ingatkan nak tulis apa2 ke tapi just sain je... Alahai.... Well, at least dapatla dari xde... Pastu ada plak budak depan aku nih nak amik gambar plak. Mintak aku tolong amikkanla. Tapi kesianla sebab gambar tu mcm goyang sket.. 2x plak tuh. Sorilah ye dik.. Amik pakai phone memangla tambahan plak aku amik dgn 1 tangan je.

Beberapa hari yg lepas aku ada dpt call dari no. yg aku x kenal... Tapi masalahnya no. phone tu terlalu panjang bukan mcm no. phone kat Malaysia... So aku x berani nak angkatla... Bila aku check kat tenet, no. tu dtg dari China dgn Iran... Sape plak yg call aku dari sana nih?? Pelik tul la.. Dahla satu tu call pagi pukul 2 lebih, pastu yg satu lagi tu call malam pukul 9 lebih plak. Musykil betulla...

No comments:

Post a Comment

Strictly no spamming or porn comment or link. Thank you.