Tuesday, May 31, 2011

A visit to Daiso




Pergi Curve semalam. Dah lama rasanya tak berkunjung ke sana. Alang2 datang Curve nih bolehla check on Daiso jap, ada barang baru ke... Sekali sama je daa, tapi boleh pulak tu beli sesuatu. Lepas tu singgah Subway, tetiba teringin nak makan Italian B.M.T for lunch (huhuhu...pukul 4 baru makan).
Red raddish
Singgah kejap kat Cold Storage sebelum balik dan tak disangka2 aku terjumpa dengan benda yang aku cari selama ni.. Kalau kat KL tak nampak pulak tapi kat Cold Storage Ikano ni boleh pulak ada. Jauh betul pencarian aku nih. Akhirnya!! Tapi aku tak pasti lagi nak masak macam mana benda alah ni, kalau buat perhiasan untuk bento bolehla...

Posted by MZ

No comments:

Post a Comment

Strictly no spamming or porn comment or link. Thank you.