Saturday, July 30, 2011

Penatnya...

Saje je tunjuk 2 jenis padahal sama je
Semalam aku telah berjaya menebus kedua2 baucher yang aku beli kat Groupon Malaysia dengan Milkadeal. Penat woo kena pergi 2 tempat dalam masa 1 hari tanpa naik kete. Kedua2nya pegi dengan lrt je. First baucer tu aku amik kat lrt Kerinchi. Dahla aku janji nak jumpa orang tu pukul 12.40pm tapi disebabkan jalan jam kat KL aku jadi lambat. Sampai drebar bas tu melencong ke jalan lain nak menyampaikan ke KL. Terpaksa aku delay time aku tu. Kesian pulak kat orang tu terpaksa tunggu aku sedangkan dia ada lunch appointment tengah hari tu. Iyelah aku pun tak bajet jalan nak jam semalam. Kalau aku tau baik aku naik lrt je awal2. Tak payah susah2 naik bas. Pastu disebabkan first tu dah delay yang second pun kena delay gakla. Walaupun org tu cakap bleh tukar ke pukul 3 tapi pada mulanya gaya macam nak marah je (agaknyalah). Well, aku tak boleh nak salahkan dia sebab aku pun dah kelam kabut disebabkan jam harini.

Sepatutnya kalau ikutkan plan aku memang boleh sampai pada masa yang dijanjikan tapi tulah... Baucer kedua tu aku amik kat Jusco W.Maju je. Nasib baik ada gap sket antara first dengan second tuh. Awal sket aku sampai sana. Bila balik tu memang penatla sebab hampir separuh hari aku keluar. Huhuhu...
Nie dari 1st baucer. Macarons dengan 3 perasa
Nie dari baucer ke-2. Cupcakes dengan 3 perasa gak
Posted by MZ

No comments:

Post a Comment

Strictly no spamming or porn comment or link. Thank you.