Monday, August 1, 2011

Salam Ramadhan

Semalam ingatkan nak pergi shopping sket barang dapur since banyak yang dah tinggal sket. So aku dengan my sister pergilah ke supermarket kat umah kitaorg tu. Punyalah ramai manusia semalam. Pastu dah ramai sangat orang adik aku pun ajak pegi Carrefour W.Maju. Kat sini pun ramai orang gak. Parking macam nak penuh je. Aku tak tahulah ni semua disebabkan cuti hujung minggu ataupun sebab esok nak puasa. Baru nak puasa, belum nak raya lagi. Kalau raya nanti lagilah ramai giler orang. Naik lenguh gakla lutut aku nie berjalan semalam. Well, tahun nie kira 1st puasa aku berpuasa tanpa parents aku. Entah macam manalah nanti persiapan raya ek.

P/s: Dikesempatan ini ingin kuucapkan selamat menyambut Ramadhan dan selamat berpuasa kepada semua umat Islam.

No comments:

Post a Comment

Strictly no spamming or porn comment or link. Thank you.