Thursday, August 4, 2011

Semalam kan..

Dah lama tak pergi The Mall so aku decide nak melawat The Mall lah semalam. Masa keje kat Jln Duta dulu selalu gakla singgah kat The Mall nih tapi semenjak dah tukar tempat so jarang dah dtg melawat. Saje je jenjalan. Tengok ada sale Hot Market kat GF so aku surveylah. Ada jual fridge magnet yg cumel2 belaka. 3 biji RM10. Bentuk pun macam makanan. So aku belilah 2 set, 6 biji. Hehehe... Pastu aku singgah Sogo jap, kununya nak cari mags ke buku masak ke tapi tak banyak pun. Patutnya aku beli kat The Mall je tadi. Aku tak puas hati so aku pergilah cari kat kedai buku. Pun sama gak. Takde yang aku nak. 2 kedai buku aku cari. Last2 aku balik jelah. Dahla takleh nak minum, kepenatan pulak tu. Huhuhu... Time bukak puasa aku masak bihun sup style aku dan Chocolate Milkshake yang aku amik dari blog Fazlinil Irma.
Posted by MZ

No comments:

Post a Comment

Strictly no spamming or porn comment or link. Thank you.