Monday, October 24, 2011

Apa citer..

Semalam ayah aku ajak pergi tengok mall baru bukak kat Danau Kota tuh. Alah KL Festival City tuh. Kitaorang parking kat luar, betul2 bertentangan dengan mall tuh. Penuh pulak parking kat situ. Anyway, atmosphere dia macam kat KLCC. Maybe sebab masih baru lagi. Lantai pun licin lagi. Ada lagi kedai2 yang belum bukak. MBO pun tak bukak lagi. Kitaorang just jenjalan je, tengok keadaan mall tu. Sale sana sale sini. Iyelah opening sale katakan. Nanti mesti lagi crowded kat Danau Kota tuh. Huhuhu... Katanya ada shuttle bas, tapi aku tak nampak pun??

Pastu kitaorg pun berangkat ke Jusco plak. Lapar rasanya bila jenjalan kat mall tadi. Makanlah kat food court Jusco tuh. Dah makan, kitaorang pergi ke Seri Gombak. Ayah nak cari TV katanya. Pergi Seri Gombak, Giant pastu Seri Gombak balik, akhirnya beli gak TV 24".

Penat tul berjalan arini... Padahal naik kete je...

No comments:

Post a Comment

Strictly no spamming or porn comment or link. Thank you.