Friday, November 11, 2011

Jumaat, 11.11.11

Ingat tak macaron deal yg aku beli lepas?? Kalau tak ingat tengok entry ni. Kalau malas gak nak klik link tuh tgk je gambar kat bawah nih.
Hah, dah ingat dah ke?? Nak bagitau nih, akhirnya ia sampai gak ke umah aku dengan selamatnya. Hehehe...

Apa agaknya ada dalam ni??
Tak sabar rasanya nak tgk rupanya, nak rasanya... Sedap ke tak?? Org kata sedap...hurmm...
Oohh.. Macarons rupanya...
Sedap... Ketiga2nya sedap. Tak manis sgt... Yg deal aku beli sebelum nie manis sgt so kiranya yg nie okaylah. Fillingnya pun sedap gak.
Dia ada 3 warna dan filling. First sekali warna coklat tuh fillingnya dark chocolate. Yg second plak warna biru turquoise tu fillingnya mango chocolate. Dan yg last sekali warna kelabu tu fillingnya caramel.
Patutlah ramai yg suka beli dari akak nih. Org yg sama gak yg terkenal dgn kek lapis tu.

No comments:

Post a Comment

Strictly no spamming or porn comment or link. Thank you.