Wednesday, November 23, 2011

Lagi..??!!

Semalam, brg yg aku order dari FB pun dah sampai.
Asalnya ingatkan nak trylah beli tepung cheese tu, kotla lain ke sbb murah sket.
Tapi bila dpt, rupanya tepung Nacho Cheese dan bukan Jalapeno Cheese...
Tepung ayam goreng RM17.00, tepung keju RM13.00, kos penghantaran RM7.00
Tak taulah kalo rasanya sama, nampaknya aku dah ada 2 lah tepung cheese nih.. huh..
Anyway, sekali dgn tepung cheese tu adalah tepung ayam goreng.
Nie bukan tepung ayam goreng biasa. Tapi tepung ayam goreng mcm Uncle Bob punya.
Well, kena try dululah samada ianya sama ke x...

No comments:

Post a Comment

Strictly no spamming or porn comment or link. Thank you.