Monday, November 7, 2011

Selamat Hari Raya Aidiladha

Salam Aidiladha. Well, semalam makan nasi impit, rendang daging, kuah lodeh dengan sambal sotong. Makan pagi, tengah hari dan malam sekaligus. Jimat betullah. Jumaat lepas akhirnya aku keluar gak. Setelah sekian lama plan nak shooping something tapi asyik tunda jer. Alah pegi Sungei Wang je. Tu pun sebab dah lama tak ke sana.
Anyway, aku seperti biasa, kalau ke SW mesti tengok Daiso gak. Adalah beberapa item yang aku nak tu. Pastu aku ke Watson, nak beli barang peribadi sket. Semua yang aku nak ada. Last sekali aku pegi ke Giant beli barang dapur sket. Barang aku gakla. Tu jelah pun.

Posted by MZ

No comments:

Post a Comment

Strictly no spamming or porn comment or link. Thank you.