Tuesday, November 15, 2011

Sudah sampai yeh!yeh!

Semalam abg posmen tekan loceng rumah.. Nie mesti serbuk jalapeno yg aku order dah sampai. Tanpa berlengah aku pun pegilah jumpa abg posmen tuh. Hehehe..mmg betul pun.
Aku pun apa lagi, bukaklah package aku tuh. Tak sabar betul aku nak tgk rupa bentuknya.
Barang dah ada, so apa lagi.. Testing time. Petang tu jugak aku try buat cheezy wedges. Tapi kena bancuh dululah...

Bila dah bancuh barulah boleh tuangkan ke atas wedges yg sudah digoreng.
So mcm mana? Jadi tak? Well, aku tak taulah samada aku salah bancuh ke atau mmg dia rasa mcm pedas sket... Hurmm...
Apa2 pun thanks to Jajazack. Sbb dialah aku akhirnya dapat gak beli serbuk jalapeno nih. Nak harapkan yg sorang lagi, jawabnya sampai ke sudahlah aku tak dapat beli. Walaupun mahal sket dari yg sorang lagi tulah... Alah, takdelah beza sangat pun. Cuma RM15 + RM7 untuk penghantaran.
Anyway kalau nak order bolehlah ke blog dia atau contact dia di sariza_bakar_2006@yahoo.com.

No comments:

Post a Comment

Strictly no spamming or porn comment or link. Thank you.