Tuesday, November 1, 2011

Twist Potato

Tengah surfing cari pasal sos jalapeno kat google, sekali terjumpalah satu blog nih (blog Fiza Nordin) yg citer pasal dia masak nugget dgn sos jalapeno. Katanya dia beli kat Ummi@FB. Sekarang nih tgh promosi sempena Aidiladha. Dalam RM10 utk 200gm (asal RM12 utk 200gm) tak termasuk postage. Macam nak beli tapi aku kena survey harga dulu. Sebab kat blog Jaja'z pun ada jual gak tapi RM15 utk 200gm lah. Tu pun tak temasuk postage. So anda rasa mcm mana??

P/s: Video tu tunjuk cara mcm mana nak buat kentang spiral yg selalu jual kat pasar2 malam. Selalunya kat pasar malam tuh pakai mesin, tapi dah ada tutorial nih blehla buat sendiri. Pastu makan dgn sos jalapeno tuh. Huhuhu...

No comments:

Post a Comment

Strictly no spamming or porn comment or link. Thank you.