Monday, December 12, 2011

Perihal ShoutMix

Org dah kecoh2 dah... Semua dah start gelisah semacam... Dah takleh nak buat apa lagi dah... Suka atau tak kena bayar gak, kalo taknak bayar tukar yg lain jelah...
Apa yg aku merepekkan nih??
Haa.. Kalo nak tau, meh sini aku nak bagitau.
Mulai 1 Januari nih, ShoutMix tak menyediakan shoutbox free lagi dah.
Kena bayar plak. Kalo tak percaya cuba pegi kat shoutbox masing2. Pastu cuba click kat Important Notice yg ada kat penjuru atas belah kiri tuh. Kat situ dia ada bagitau.
Kalo malas gak baca jelah kat bawah ni hah:
"And so, ShoutMix is not going to be free any more. Existing users will be able to continue using their accounts at no cost right now. The transition will begin within a few weeks. Eventually, users with free accounts will need to switch to a paying plan or stop using the service. The date is set at January 1, 2012. After this date, free accounts will stop working unless upgraded to a The good news is that ShoutMix will be available for only $0.99/month and will be available effective immediately. For our old version (the Classic) it will only be available in Premium package which costs approximately $1.67/month."
So kalo sayang sgt nak tukar yg lain, bayar jelah. Kalo taknak bayar, tukar jelah yg lain.

2 comments:

Strictly no spamming or porn comment or link. Thank you.