Thursday, March 22, 2012

Haul #1 : Cosmetics mini version

Minggu lepas aku ada shooping sket kat Mydin. Tujuannya nak cari bedak Pixy dengan BB cream. Ramai yang kata bedak Pixy tu tahan lama, kalau pakai boleh tahan sampai ke petang. Tak perlu nak touch-up sangat dan kulit nampak macam gebu gitu.

Lip Essence RM8.90, Pixy RM15.90, BB Cream RM14.90

Monday, March 12, 2012

Running Man

Image courtesy of Wikipedia
Dah lama rasanya tak update blog..
Bukan apa cuma busy sket..
Busy tengok Korea variety show...
Alah citer Running Man tuh..
Rancangan tu dah lama keluar, tak silap dari tahun 2010 kot...
Tapi baru sekarang aku nak tonton...