Friday, April 27, 2012

Haul #2 : Estee Lauder makeup set

Akhirnya, mekap Estee Lauder travel set dah sampai. Sangat teruja sebab inilah pertama kali aku beli barang mekap yang berjenama. Biasanya beli Maybelline, SilkyGirl semua tu tapi kali ini aku beli travel set jenama Estee Lauder. Hehehe... Kalau nak refresh balik, boleh tengok entry ni. So enjoy!!

Saturday, April 21, 2012

Estee Lauder makeup travel set dari MyDeal

Haritu aku ada beli mekap travel kit kat MyDeal. Brand Estee Lauder yang berharga RM123 dari RM225.
Saje je nak try sebab nampak macam menarik, tertarik dan kau memang da boom. Lagipun ada free delivery, so tak payah susah2 nak kira berapa harga delivery plak kan.
So aku kena tunggulah bila parcel tu sampai. Iyelah nak gak tahu macam mana bentuk sebenarnya kan..