Monday, March 12, 2012

Running Man

Image courtesy of Wikipedia
Dah lama rasanya tak update blog..
Bukan apa cuma busy sket..
Busy tengok Korea variety show...
Alah citer Running Man tuh..
Rancangan tu dah lama keluar, tak silap dari tahun 2010 kot...
Tapi baru sekarang aku nak tonton...

Itu pun sebab berjangkit dari adik aku.
Adik lelaki aku bawak balik citer tu dalam tengah bulan lepas..
Pastu adik perempuan aku plak join tengok.
Mula2 tu aku tak berminat nak tonton.
Tapi selepas beberapa episod, rasa macam best plak.
Aku pun join adik perempuan aku tonton.
Dah sampai episod 83 dah pun.
Tapi disebabkan aku lambat join, aku terlepaslah episod awal.
Tu yang aku start tengok episod awal balik.
Dalam akhir bulan lepas kot.
Ni dah masuk episod 30+.
Padahal episod awal je aku belum tengok lagi.
Saje je nak tengok balik.
Best gak la, sebab dia kelakar dan suspen sket.
So kalau sesiapa nak tengok bolehla tengok online atau download kat ... ataupun kat ... pun boleh gak.

No comments:

Post a Comment

Strictly no spamming or porn comment or link. Thank you.