Wednesday, June 6, 2012

Jom join Cornetto Flip & Win!!

Dah lama x update. Busy sket last week. Asyik berulang ke Kelantan je mana x...
Apa aku buat kat sana? Saja je, nak rilek2 jap...
Walhal kat sana pun panas apa, duduk dalam rumah papan lagilah terasa bahangnya...
Tapi at least aku dapat main dengan kucing2 yang sekarang ni tinggal 4 je..
Kebanyakannya dah bagi kat orang, cuma 4 ekor je hilang dan x tahu kemana mereka pergi. Huhuhu...
Rindu plak kat kucing aku yang dah hilang tu...

Anyway, aku nak citer pasal sms yang aku dapat semalam.
Ianya mengenai peraduan Cornetto Flip & Win yang aku join bulan lepas, sebelum aku balik Kelantan arituh...
Sebenarnya aku x mengharapkan sangat untuk menang, tapi memang x jangkalah yang aku menang.
Alah hadiah saguhati je pun.
Kalau nak hadiah pertama tu agaknya mustahil lah kan...
Aku dapat sms mengatakan yang aku telah shortlisted untuk peraduan tu.
Mereka suruh aku poskan penutup aiskrim tu dengan photocopy IC sebelum 20hb nie..
Aku pun checklah kat FB diaorang.

Memang betul pun nama aku tersenarai dalam ramai2 tu...
Aku dapat hadiah sepasang kemeja musik equalizer..
At least dapatlah hadiah dari takde kan...
So kena tunggulah hadiah tu sampai baru boleh tahu macam mana rupanya kemeja tu...
Kepada sesiapa yang belum join lagi, tunggu apa lagi...
Tarikh akhir peraduan adalah 31 Julai 2012.
Sempat lgai kalau nak join.
Kalau rajin dapatkan lah hadiah utama tu..
Kalau malas macam aku tu dapat saguhati je pun jadilah.

No comments:

Post a Comment

Strictly no spamming or porn comment or link. Thank you.