Saturday, June 16, 2012

NYX Resent Items

Masa aku order NYX arituh, sepatutnya ada 11 items dalam parcel aku tapi aku cuma dapat 8 items sahaja. So malam tu aku query kat Colours Cosmetics Malaysia kenapa aku dapat 8 je padahal order 11. Bukannya aku tak bayar penuh, aku bayar full untuk 11 items tu.

Bila orang CCM tu check2 balik, rupa2nya lagi 3 items tu diaorang pergi hantar ke orang lain. Aku kalau ikutkan memang nak marahla, sampai boleh silap hantar barang aku ke orang lain. Tapi aku cool dulu. Kang kalau salah kang, dapat malu free je tak pasal2.


Nasib baiklah diaorang kata diaorang akan resent lagi 3 items tu kat aku for free. Kalau dia mintak aku bayar postage untuk hantar ke aku padahal tu silap diaorang memang kenalah dengan aku... Iyelah, dahla bukan salah kita tapi kita pulak yang kena tanggung.

Anyway, masalah tu dah selesai dan nasib baiklah aku tak kena charge apa2. NYX Single Eyeshadow berharga RM9.90 after discount.

No comments:

Post a Comment

Strictly no spamming or porn comment or link. Thank you.