Wednesday, August 15, 2012

Haul #8 : Cosmetics mini version

Tak lama lagi Ramadhan akan melabuhkan tirainya. Syawal pula sudah mula menunjukkan bayangnya. Ini bermakna puasa akan berakhir dan raya akan menjelma. Walaupun tahun ni aku rasa macam malas je nak beraya, suka atau tidak ia akan tetap tiba juga. So nak taknak kenalah sambut jugak ketibaan raya tu nanti. Cuma tahun ni jelah raya aku tak semeriah sebelumnya. Mana taknya, aku takde baju raya pun. Pakai baju tahun2 sebelumnya je. Tapi mekap tetap kena cantik. Sebab tulah aku membeli lagi (lagi??!!) mekap NYX, tapi kali ini dari Sharon Chin. Alah takat beli satu dua jenis je pun...
Kelmarin order, semalam pos dan harini dah sampai.

Aku beli Jumbo Eye Pencil ni disebabkan oleh komen2 positif yang kerap aku baca. Kebanyakan mereka yang menggunakan J.E.P ini amat berpuas hati dan ia sentiasa menjadi pilihan ramai orang. So aku pun nak cubalah J.E.P ni, nak tahu juga kenapa ia selalu menjadi 'hot item' terutama sekali warna Milk. Warna Strawberry Milk tu saja je nak cuba. Harga setiap satu hanya RM14.50 je.

Eyeshadow base tu pulak, dikatakan dapat "hold, intensify and make eyeshadow last longer" menurut Colours Cosmetics Malaysia. Sebab tu aku pilih warna Skin Tone. Harga RM24 sahaja.

No comments:

Post a Comment

Strictly no spamming or porn comment or link. Thank you.