Thursday, September 27, 2012

2nd year of anniversary

Bulan Oktober ni, masuk tahun ke-2 aku beroperasi dengan Blogger nih.
Sebelum ni aku guna blog jenis lain tapi 2 tahun lepas aku mula bertukar ke Blogger.
So disebabkan sudah 2 tahun aku berblogging, aku ingat nak try buat giveaway lah kunun... Lagipun aku tak pernah buat apa2 contest pun sebelum ni...
Tapi blog aku yang tak seberapa dan tak sepopular macam blog orang lain yang gempak tu, ada ke orang nak join??
Orang yang singgah pun sekali sekala, ada hati nak buat giveaway...
Hadiahnya pulak takdelah nak kata gempak mana pun, takat hadiah biasa je... Mostly barang yang aku beli dan free gift. Nak dapat sponsor, tak tahu nak mintak kat siapa...
So aku jelah yang jadi penyumbang kepada hadiah2 giveaway tu nanti...
Jadi, korang nak join tak??

No comments:

Post a Comment

Strictly no spamming or porn comment or link. Thank you.