Sunday, September 30, 2012

Haul #11: Nyx dan Sigma Pallet

Akhirnya dapat juga aku memiliki pallet dari NYX dan Sigma nih Sekian lama aku tunggu dan fikir, akhirnya aku beli jugak melalui Colour Cosmetics Malaysia pada malam Khamis lepas.
Semalam dah selamat sampai ke rumah..


So nanti kalau nak travel ke mana2, bolehla bawak pallet tu je.. Tak payah bawak banyak sangat barang mekap, buat penuh beg aku je nak sumbat semua benda... Kebetulan pulak pallet dari Sigma tu disertakan sekali dengan 2 berus, lagilah jimat ruang... Harga = RM240.


Dan yang bagusnya, beli pallet Sigma tu dapat free eyeliner brush dan beli NYX pallet pulak dapat free liquid eyeliner (padahal bukanya reti pakai pun... huhuhu...) Harga = RM 80. Tapi masalahnya, bukan nak travel kemana2 pun dalam masa terdekat nih, so bila pulak aku nak try test pallet tuh?? Kita tunggu dan lihat sajalah nanti... Ciau...

P.s: Dengarnya Sephora akan bawak masuk mekap NYX ke Malaysia. So lepas ni mungkin tak perlu beli online lagi kot...

No comments:

Post a Comment

Strictly no spamming or porn comment or link. Thank you.