Tuesday, October 30, 2012

Review: My Nutox Experience

Ingat tak dulu aku pernah beli produk Nutox Oxyfusion kat Guardian KLCC? Kalau tak ingat boleh refer entry ini. Haaa.... Setelah hampir 2 bulan aku menggunakannya, barulah boleh aku buat ulasan tentang produk Nutox tu.

Saturday, October 27, 2012

My 1st Bobbi Brown cosmetic

Tengah hari tadi aku outing dengan adik2 ku. Katanya nak pergi Daiso kat The Curve. Dah lama tak ke sana. Iyelah, aku pun dah lama tak jengok The Curve. Boleh gak aku survey apa yang menarik kat Daiso. Anyway, entry kali ni bukan nak citer pasal apa yang aku shopping kat Daiso tapi nak citer pasal mekap Bobbi Brown yang aku order kat HiShop aritu dah pun selamat sampai ke rumah. Agak petang jugaklah van courier tu sampai. So apa lagi, jom kita tengok!!
Package kotak kasut??

Friday, October 26, 2012

The first Wonderbox Malaysia

Guess what?? Package yang aku tunggu dah pun sampai hari Selasa lepas. Mesti tak faham apa yang aku cakap kan?? Tadaaa...
Masih dalam package

Saturday, October 20, 2012

Bobbi Brown deal

Selain Bobbi Brown ada terdapat brand lain yang ada sale
Just to inform, kepada semua peminat mekap especially brand Bobbi Brown, dengan ini diumumkan bahawa Hi-Shop telah mengadakan jualan Bobbi Brown dengan potongan sebanyak 20%. Bermula pada 17 Oktober dan akan berakhir pada 4 November. Aku ni bukanlah peminat Bobbi Brown tapi aku suka tengok produk yang diaorang jual. Kalau nak pergi ke outlet diaorang tu memang taklah sebab rasanya harga lagi mahal dari yang aku mampu bayar. Sekali sekala mungkin boleh tapi buat masa sekarang aku lebih prefer M.A.C. Itu pun dah kira mahal sket. Tapi aku sangat berpuas hati dengan M.A.C so brand tu memang aku akan tetap terus belilah...

Nasib baik sempat beli, kebetulan dah sold out harini

Tuesday, October 16, 2012

Halfest PWTC 2012

Ahad lepas aku pergi Halal Festival or Halfest di PWTC. Bertempat di dewan Tun Razak 1-3 PWTC dan bermula dari 10 Oktober sehingga 14 Oktober, Ahad lepas adalah hari terakhir bagi festival tu jadi aku tak nak melepaskan peluang untuk berkunjung ke sana. Lagipun tahun lepas tak dapat pergi so tahun ni kena pergi jugaklah.

Kalau nak masuk ke dalam Halfest tu kena ada pelekat dan untuk mendapatkan pelekat tu kenalah daftar di kaunter pendaftaran. Percuma je pun. Dah ada pelekat barulah boleh masuk ke dalam dewan. Tujuan utama aku ke sini adalah untuk melihat gerai2 yang terlibat dan nak cari tepung goreng pelbagai guna. Tapi dah penat aku pusing2, tak jugak berjumpa dengan gerai yang aku mahu. Akhirnya aku terpaksalah membeli di sebuah gerai yang menjual tepung pelbagai guna yang lain.

Monday, October 8, 2012

Haul #12 : M.A.C Sogo K.L

Sabtu lepas aku pergi outlet M.A.C kat Sogo. Tak pernah masuk pun dan kebetulan ramai orang so ingatkan bolehlah tengok2 apa yang baru. Memang ramai orang sampaikan aku boleh belek2 kat dalam kedai tu hampir 10 minit kot tanpa dihampiri oleh mana S.A. So aku pun belek2 lah puas2 sebelum kena 'ganggu' pulak kan...

Monday, October 1, 2012

Layout baru

Bersempena dengan ulang tahun kedua blog nih, aku dengan rasminya telah menukar ke layout baru...
Layout lama tu dah lama sangat kot pakai...
Tukar baru nih nampak fresh sikit...
Enjoy...

P.s: Hadiah untuk giveaway akan datang telah disediakan. Gambar akan di upload kelak.