Monday, October 8, 2012

Haul #12 : M.A.C Sogo K.L

Sabtu lepas aku pergi outlet M.A.C kat Sogo. Tak pernah masuk pun dan kebetulan ramai orang so ingatkan bolehlah tengok2 apa yang baru. Memang ramai orang sampaikan aku boleh belek2 kat dalam kedai tu hampir 10 minit kot tanpa dihampiri oleh mana S.A. So aku pun belek2 lah puas2 sebelum kena 'ganggu' pulak kan...

Aku memang plan nak cari lipstik dan lipgloss color nude serta color peach (lipglos aritu macam tak puas hatilah sebab ada shimmery), so nak tengoklah kot2 ada lipglos color peach lain ke yang takde shimmery. Takde pun... Mostly ada shimmer. So aku beli lipstick dan lipgloss nude sahaja. Dengan bangganya aku telah berjaya membeli mekap kat M.A.C Sogo... Ha! Ha! Ha! (gelak jahat jap)

Malam tadi aku mimpi berkahwin dengan orang yang selalu muncul dalam mimpi aku. Yang peliknya, penganti lelaki sepatutnya datang masa kenduri tapi sampai ke petang dia tak balik2 lagi selepas keluar dengan ayah aku. Balik pulak dah petang, time kenduri dah selesai dan semua tetamu mula beransur pulang. So takdelah sesi bersanding semua2 tu... Ceh... Tapi aku kerap jugak mimpikan mamat nih. Peliklah, macam dah takde lelaki lain masuk dalam mimpi aku...

No comments:

Post a Comment

Strictly no spamming or porn comment or link. Thank you.