Saturday, October 27, 2012

My 1st Bobbi Brown cosmetic

Tengah hari tadi aku outing dengan adik2 ku. Katanya nak pergi Daiso kat The Curve. Dah lama tak ke sana. Iyelah, aku pun dah lama tak jengok The Curve. Boleh gak aku survey apa yang menarik kat Daiso. Anyway, entry kali ni bukan nak citer pasal apa yang aku shopping kat Daiso tapi nak citer pasal mekap Bobbi Brown yang aku order kat HiShop aritu dah pun selamat sampai ke rumah. Agak petang jugaklah van courier tu sampai. So apa lagi, jom kita tengok!!
Package kotak kasut??
Punyalah besar kotak

Taklah besar mana pun
Dalam bubble-wrapped
The mascara





So itu jelah entry untuk kali ini. Takde idea nak citer apa sebenarnya. Nanti kalau dah pakai bolehla kot buat entry lagi. Tapi itu lain kali lah yek. Ok, babai...

No comments:

Post a Comment

Strictly no spamming or porn comment or link. Thank you.