Friday, October 26, 2012

The first Wonderbox Malaysia

Guess what?? Package yang aku tunggu dah pun sampai hari Selasa lepas. Mesti tak faham apa yang aku cakap kan?? Tadaaa...
Masih dalam package
Dibungkus dengan bubble-wrapped
Unwrapped
Unribboned
Malaysia's first beauty box ever. WonderBox Malaysia. Dengan harga RM39.90 sebulan, kita boleh dapat 5 beauty item samada mini size or full size. Salah satu cara untuk mencuba sesuatu produk selain daripada sample. Bila rasa sesuai dengan kita, bolehlah beli lagi lain kali. So jom tengok gambar seterusnya... Sorry, explanation dalam English, tak reti nak translate.
Disertakan sekali Welcome card
Ada sedikit penerangan tentang item di dalamnya
Inilah item2 yang ada dalam Wonderbox tu
Clinelle SnoWhite Mask - full size (50ml). A rinse-off, whitening and hydrating mask to brighten dull and lack luster skin, resulting in a fairer and more radiant complexion. Recommended for all skin conditions.

Clinelle Blemish Clear - full size (15ml). An anti-blemish gel to effectively clear blemish without redness in just 1-2 days. Since kulit aku ni senang berjerawat, mungkin aku boleh cuba guna produk ni dan tengok hasilnya macam mana.

Elianto Princezna Mascara - full size (7g). Gives even sparse, fine lashes volume and length thanks to its unique Twist Brush for maximum coverage on each and every lash. Plus, it's enriched with vitamin E and protein-rich keratin for healthier lashes. Bolehla cuba mascara ni nanti.

The Body Shop Strawberry Shower Gel - travel size (60ml). A refreshing cleansing gel that lathers up in the bath or shower to leave you skin feeling clean, fresh and subtly scented. Sesiapa suka shower gel especially strawberry scented, mesti suka akan produk ini. Nanti lepas guna badan berbau seharum strawberry.
Disertakan sekali baucer diskaun 20% untuk pembelian strawberry shower gel tadi tu.

Sothys Homme Detoxifying Active Cleanser - travel size ( 15ml). Has a fresh and light texture to soften and soothe sensitive skin. It also regenerates and repairs damaged skin. Sesuai untuk lelaki dan mungkin untuk perempuan (hmmm..). Aku tak pasti nak guna ke tak, ataupun bagi ke adik lelaki or ayah aku je... Ada jugak disertakan sekali baucer berharga RM168. Cuma kena scan dan bawalah ke cawangan mereka.

Jumlah kesemua item diatas boleh dikatakan melebihi RM40+. Contohnya Sothys celanser tu, tiub sekecil tu berharga RM69. Produk range Clinelle kalau tak silap aku ada dalam RM20+ kot. So memang berbaloilah, sebab dengan harga RM39.90 sebulan, kita boleh memiliki 5 item yang mana hargnya jauh lebih murah dari harga asal. Tawaran untuk membeli keluaran November masih lagi terbuka. So sesiapa yang berminat bolehla kunjungi laman web WonderBox dan langganlah samada quarterly (RM119.70), semi-annual (RM239.40) or annually (RM 478.80).

Aku ambil monthly that only cost RM39.90. Tapi since aku antara orang terawal yang register kat WonderBox, so diaorang bagi diskaun RM10. Maknanya aku cuma bayar RM29.90 sahaja. Tapi itu untuk yang daftar awal je yek. Lepas tu kena start bayar RM39.90 balik. Well, mulanya aku tak pernah tahu pun pasal beauty box or something like that. Tapi bila pertama kali aku tengok WonderBox ni jadi macam terus terpikat. Tu yang aku terus langgan keluaran Oktober punya. Keluaran November tu aku tak pasti lagi, kena tengok keadaan dulu macam mana.

No comments:

Post a Comment

Strictly no spamming or porn comment or link. Thank you.