Tuesday, November 20, 2012

GA Alya dah tutup

Maka ini dengan rasminya, GA Alya telah ditutup. Okay, sebenarnya nak umumkan yang ada 31 peserta yang join dan bukan hanya 30 sahaja seperti yang diwar2kan. Silap Alya sebenarnya. Sebabnya malam tadi Alya tak check blog dan menyangkakan dah takde orang nak join lagi. Sekali bila bukak blog, ada terlebih satu penyertaan pulak. Peserta tu pulak dah bersusah payah join (susah ker??) dan siap buat entry lagi sebab menyangkakan beliau masih sempat join. Kalau Alya tutup GA ni awal2 takdelah dia bersusah payah nak join kan?? Tak payah susah2 nak buat entry pasal GA yang dia tak join kan?? Jadi Alya pun berbincang dengan sponsor. Dan keputusan telah pun dibuat. Maka kami sertakan sekali peserta yang ke-31 tersebut. Walaupun dah janji cukup 30 je kan (sorry adik2 ku sekalian). Silap tuan penganjur sendiri. Maaf sangat2 ye.

Kepada Rahema. Thanks sebab sudi join GA Alya yang tak seberapa tu. Sebenarnya awak adalah peserta yang ke-31. Silap akak sebab tak tutup GA awal2 since akak pun tak jengok blog malam tadi. Kalau akak tutup awal2, takdelah peserta ke-31 kan?? Takdelah awak bersusah payah nak join kan??  Harap maaf kepada mereka yang dah join GA ni dan sudah janji hanya 30 peserta sahaja.

Keputusan pemenang akan dibuat dalam masa terdekat ni. Dan hadiah mungkin akan dipos dalam minggu depan. Diharap semua peserta dapat bersabar. Segala kesulitan amatlah dikesali. Harap maklum.

1 comment:

Strictly no spamming or porn comment or link. Thank you.