Saturday, November 17, 2012

Makeup Cube at Pavilion

Attention to makeup lovers! Kepada semua yang kenal Kak Latifah Hashim @ Romana Makeup Organizer terutama sekali yang pernah berurusan dengan beliau dalam membeli clear cube Romana dan yang tak kenal. Ini ada berita penting. Petikan dari FB beliau :

"I am pleased to announce that from Sunday 18th November 2012, a selection of RomanaMakeupCube designs will be available exclusively at PARKSON PAVILION, KL. Find us on LEVEL 6 of PARKSON PAVILION, close to the luxurious crystal section. Exclusively for PARKSON PAVILION : all RomanaMakeupCube 4 drawers without lid will come with a complimentary "X" divider (worth RM45). Enjoy your Bonuslink and Parkson Elite Card privileges when making your purchase. Thank you ever so much to all my customers and fans of Makeup Organizer for making this possible."

Saje bagi gempak sket. So, kepada mereka yang nak tengok sendiri lebih dekat design beliau bolehlah datang ke Pavilion esok. Mana tahu kot ada yang berkenan, boleh beli 1 2 barang... Sorry kak, pinjam petikan jap..


Posted by MZ

2 comments:

  1. wah... best nyer :) ily suke sgt organizer mcam ni.. barang jadi kemas :)

    ada jual online tak?

    ReplyDelete
  2. Yes Illy. Pergi je ke FB beliau. Boleh berurusan terus dengan dia. Sambil2 tu boleh tengok2 gambar collection beliau. Boleh klik je kat Makeup Organizer tu untuk ke FB beliau.

    ReplyDelete

Strictly no spamming or porn comment or link. Thank you.