Tuesday, December 18, 2012

Another beauty box

Pernah dengar tak beauty box bernama MIVVA?? Tak pernah?? Memangla sebab ianya baru lagi dan akan mula melancarkan box pertamanya Krismas ini.


Okay, MIVVA.com ialah sebuah online beauty portal dan dengan hanya RM38 sebulan (Wonderbox RM39 sebulan), anda akan dapat 5-6 jenis beauty product. Dan bersempena dengan pelancaran pertama box mereka Krismas ni, ada surprise untuk mereka yang melanggannya. Nak tahu kenalah langgan cepat2 yer..

Kali terakhir aku check (baru langgan sebenarnya) ada dalam 200 lebih box yang tinggal. Kalau tak nak ketinggalan, cepat2lah melanggan. Tapi nak melanggan kenalah daftar dulu. Dan nak daftar kena ada invitation code. Kod tu boleh google je tapi untuk koranglah kan, aku bagi je kod tu kat entry ni.

Dan kodnya ialah : discoverMIVVA. So jangan lengah lagi. Terus ke website diaorang disini.

No comments:

Post a Comment

Strictly no spamming or porn comment or link. Thank you.