Saturday, December 29, 2012

Blog statistik

Macam biasalah.. Setiap hari bila aku bukak blog, mesti nak tengok statistik dulu. Nak tahu siapa yang datang, dari mana, tengok apa dll... Tapi tetiba, ada meningkat sket semalam. Nampak tak spike tuh?? Taulah aku punya tak sebanyak macam orang lain... Huhu.. Aku pun checklah dari mana datangnya spike tuh.


Patutla, yang datang tu dari FB. Ni mesti pasal team MIVVA.com publish aku punya entry kat FB. Kebanyakan dari situ je.. Klik SINI untuk lebih lanjut.


Pada mulanya agak terkejut jugakla. Rasanya aku tak promote pun kat mana2. Maybe team MIVVA terjumpa blog dan entry aku. Itu yang tetiba terpromote dalam FB diaorang. Dan yang menariknya, ramai yang datang tengok entry aku yang tak seberapa tu. Heheh.. Sukalah tu.. (^_^)

No comments:

Post a Comment

Strictly no spamming or porn comment or link. Thank you.